Het moderne virtuele warenhuis 2.0 in wording. Mogelijk gemaakt door Home Vision BV.
0
Winkelwagen
€ 0,00
In deze rubriek enkele suggesties voor de tijd van het jaar. Op dit moment hebben we aandacht voor het witte goud. Zeker in combinatie met een bijpassend wijntje niet verkeerd.
De op deze site aangeboden asperges (van restaurant kwaliteit) zijn vers gestoken en worden alleen op zaterdag geleverd. De bestellingen worden op zaterdag tussen 17.00 en 18.30 thuis bezorgd of kunnen vanaf 12.00 afgehaald worden in de Mitra Slijterij.
Verwen uzelf met een culinair hoogtepunt dit weekend.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
1 kilo
1 kg witte asperges restaurantkwaliteit
4,95 incl. btw
High Tea
verzorgd door de keukenbrigade Mark 50
17,95 incl. btw

Over ons

Top1Geleen is geboren uit de coronacrisis. Alle goederen die op deze site worden aangeboden zijn ook te koop in het winkelcentrum van Geleen. Het is de intentie om op deze site een aanbod te realiseren dat overeenkomt met een warenhuis. (Zeg maar een nieuwe V@D)
De inhoud van deze site is nog volop in ontwikkeling. We zijn nog op zoek naar artikelgroepen die we kunnen toevoegen. Tot nu toe hebben we chocolade, noten, culinaire worstjes,  speelgoed en wijnen als kerngroepen benoemd. De content voor deze groepen wordt geleverd door de JOEP.PP, Rousseau Chocolade Geleen, Top1Toys en Mitra Geleen.

Bezorging

Bestellingen op deze website worden geleverd in heel Nederland. Voor leveranties in de Westelijke Mijnstreek wordt gebruik gemaakt van locale 'groene' initiatieven.
Ons afleverprotocol voor alcoholhoudende dranken volgt de landelijke richtlijnen en is vastgelegd in onze leveringsvoorwaarden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.