Het moderne virtuele warenhuis 2.0 in wording.
0
Winkelwagen
€ 0,00
In deze categorie zullen we ons assortiment gaan uitbreiden met een aantal boxen met steeds culinaire verrassingen. De High tea was een groot succes op Moederdag. Het bleek zelf een Geleens export product.
We hebben de inhoud van de borrelboxen compleet. Deze kunnen bij u thuis worden bezorgd in de Westelijke en Oostelijke Mijnstreek of afgehaald in Geleen of Brunssum.


Geef bij de bestelling de gewenste afleverdag op. Bestel minimaal 1 dag vooraf aan de gewenste afleverdatum.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Borrelbox basic
De basis voor een geslaagde borrel
5,95 incl. btw
Borrelbox midi
De basis voor een geslaagde borrel
9,95 incl. btw
Borrelbox TV
Voor de buis op de bank
14,95 incl. btw
Borrelbox de lux
Luxe en Lekker
22,50 incl. btw
High Tea
verzorgd door de keukenbrigade Mark 50
17,95 incl. btw

Over ons

Top1Geleen is geboren uit de coronacrisis. Alle goederen die op deze site worden aangeboden zijn ook te koop in het winkelcentrum van Geleen. Het is de intentie om op deze site een aanbod te realiseren dat overeenkomt met een warenhuis. (Zeg maar een nieuwe V@D)
De inhoud van deze site is nog volop in ontwikkeling. We zijn nog op zoek naar artikelgroepen die we kunnen toevoegen. Tot nu toe hebben we chocolade, noten, culinaire worstjes,  speelgoed en wijnen als kerngroepen benoemd. De content voor deze groepen wordt geleverd door de JOEP.PP, Rousseau Chocolade Geleen, Top1Toys en Mitra Geleen.

Bezorging

Bestellingen op deze website worden geleverd in heel Nederland. Voor leveranties in de Westelijke Mijnstreek wordt gebruik gemaakt van locale 'groene' initiatieven.
Ons afleverprotocol voor alcoholhoudende dranken volgt de landelijke richtlijnen en is vastgelegd in onze leveringsvoorwaarden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.