Het moderne virtuele warenhuis 2.0 in wording.
0
Winkelwagen
€ 0,00
De toevoer van mondkapjes wordt steeds beter. Voor niet medische mondkapjes is er geen schaarste meer in de  zorg. Daarom vindt Top1Geleen het verantwoord deze mondkapjes nu aan te bieden voor haar klanten.
De voorraad is nog beperkt, maar er wordt gewerkt aan een vergroting van de toevoer.
Voor de goede orde melden we nog dat Top1Geleen geen medische mondkapjes levert, deze zijn hard nodig voor onze zorg professionals.Over ons

Top1Geleen is geboren uit de coronacrisis. Alle goederen die op deze site worden aangeboden zijn ook te koop in het winkelcentrum van Geleen. Het is de intentie om op deze site een aanbod te realiseren dat overeenkomt met een warenhuis. (Zeg maar een nieuwe V@D)
De inhoud van deze site is nog volop in ontwikkeling. We zijn nog op zoek naar artikelgroepen die we kunnen toevoegen. Tot nu toe hebben we chocolade, noten, culinaire worstjes,  speelgoed en wijnen als kerngroepen benoemd. De content voor deze groepen wordt geleverd door de JOEP.PP, Rousseau Chocolade Geleen, Top1Toys en Mitra Geleen.

Bezorging

Bestellingen op deze website worden geleverd in heel Nederland. Voor leveranties in de Westelijke Mijnstreek wordt gebruik gemaakt van locale 'groene' initiatieven.
Ons afleverprotocol voor alcoholhoudende dranken volgt de landelijke richtlijnen en is vastgelegd in onze leveringsvoorwaarden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.