Het moderne virtuele warenhuis 2.0 in wording. Mogelijk gemaakt door Home Vision BV.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geleen heeft altijd al iets met het getal 5 gehad. Jaren geleden schreven Ben Erkens en Miets Zijlstra de Loo er al een liedje over : De vief van Gelean. Hierin wordt de saamhorigheid van de Geleense gemeenschap bezongen.

Dit heeft ons geinspireerd bij het ontwikkelen van een speciale tegoedbon: het Geleanse Viefke. Om snel te kunnen starten met deze waardebon hebben we gebruik gemaakt van het logo van deze site.

. Voor de goede orde wordt er op gewezen dat de koopkrachtversterking uitsluitend van toepassing is op de eerste oplage van het Viefke.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Viefke
Gelaense waardebon
4,50 incl. btw

De winkels waar het viefke wordt geaccepteerd:

BoXXer Electronica discounter Salmstraat 66A
Geleen31 altijd wat nieuws Salmstraat 17
Joop Roukens Interieur Salmstraat 15
Kapsalon Suze Annastraat 9A
La Femme Damesmode Salmstraat 21
Lenders Mannenmode Markt 102A
Markt 50 Restaurant/terras/Lunchroom Markt 50
Mitra Drankenspeciaalzaak Annastraat 9B
Repa Chris Lotz (van de Soos) Annastraat 1
Rousseau Chocolade Passage 2
Top1Toys Speelgoed Salmstraat 74

Marktkramen:
TBA (To Be Announced) 

Oproep aan collega ondernemers: Steun dit initiatief en accepteer deze bon ook. Excuses dat de lijst door de toestroom achter loopt.

 


Over ons

Top1Geleen is geboren uit de coronacrisis. Alle goederen die op deze site worden aangeboden zijn ook te koop in het winkelcentrum van Geleen. Het is de intentie om op deze site een aanbod te realiseren dat overeenkomt met een warenhuis. (Zeg maar een nieuwe V@D)
De inhoud van deze site is nog volop in ontwikkeling. We zijn nog op zoek naar artikelgroepen die we kunnen toevoegen. Tot nu toe hebben we chocolade, noten, culinaire worstjes,  speelgoed en wijnen als kerngroepen benoemd. De content voor deze groepen wordt geleverd door de JOEP.PP, Rousseau Chocolade Geleen, Top1Toys en Mitra Geleen.

Bezorging

Bestellingen op deze website worden geleverd in heel Nederland. Voor leveranties in de Westelijke Mijnstreek wordt gebruik gemaakt van locale 'groene' initiatieven.
Ons afleverprotocol voor alcoholhoudende dranken volgt de landelijke richtlijnen en is vastgelegd in onze leveringsvoorwaarden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.