Speelgoed Geleen, compact en toch uitgebreid!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geleen heeft altijd al iets met het getal 5 gehad. Jaren geleden schreven Ben Erkens en Miets Zijlstra de Loo er al een liedje over : De vief van Gelean. Hierin wordt de saamhorigheid van de Geleense gemeenschap bezongen.

Dit heeft ons geinspireerd bij het ontwikkelen van een speciale tegoedbon: het Geleanse Viefke. Om snel te kunnen starten met deze waardebon hebben we gebruik gemaakt van het logo van deze site.

. Voor de goede orde wordt er op gewezen dat de koopkrachtversterking uitsluitend van toepassing is op de eerste oplage van het Viefke.


De winkels waar het viefke wordt geaccepteerd:

BoXXer Electronica discounter Salmstraat 66A
Geleen31 altijd wat nieuws Salmstraat 17
Kapsalon Suze Annastraat 9A
La Femme Damesmode Salmstraat 21
Lenders Mannenmode Markt 102A
Mitra Drankenspeciaalzaak Annastraat 9B
Repa Chris Lotz (van de Soos) Annastraat 1
Rousseau Chocolade Passage 2
Top1Toys Speelgoed Salmstraat 74 


Over ons

Moderne retail kan niet zonder een goede webshop. Speelgoed Geleen komt voort uit een franchise speelgoedwinkel en is begin 2022 een eigen koers gaan varen. Hierbij hebben we het besef dat een compleet assortiment speelgoed in een winkel niet te doen is , internet biedt een veel breder scala aan producten. Speelgoed Geleen zoekt de mix in het knusse en beleving in de winkel gecombineerd met het uitgebreide assortiment dat we in onze webshop kunnen bieden..
 

Bezorging

Bestellingen op deze website worden geleverd in heel Nederland. Indien u er voor kiest de bestelde producten in onze winkel af te halen geven we 10% korting op de gepresenteerde (advies-)prijzen.
Bezorging bij u thuis zullen we zo groen mogelijk realiseren.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies